Dansk Miljø Kontrol

Miljøscreening, PCB-kortlægning og rapportering

Samarbejde med virksomheder

Dansk Miljøkontrol arbejder sammen med virksomheder på flere niveauer i bygge og nedrivningsbranchen, og med nogle fra helt andre fag.

Vores kunder spænder fra små enkeltmandsvirksomheder til internationale koncerner med det til fælles, at de udfører renoverings eller nedrivnings projekter, der kræver en stabil samarbejdspartner.

Og ikke mindst: en hurtigt leveret miljørapport der går lige til sagen.

Vi har kompetencer til at screene alle typer af bygningsmasse og en fleksibel organisering der gør, at vi kan skalere op på kort tid ved større projekter – som for eksempel PCB-kortlægning af boligblokke eller erhvervsejendomme.

Når i henvender jer til os vil i blive mødt med et ønske om at lære mere ikke kun om jeres projekt, men også om jeres virksomhed, måden i arbejder på og om hvor i skaber jeres værdi.

Vi tror på at den rette mængde information og god forberedelse – også når det skal gå stærkt – er nødvendig for at give jer den bedst mulige ydelse. Til gengæld kan i forvente at blive mødt af et hold med bred faglig spændvidde, solid viden om miljøfarlige stoffer, miljøsanering, love og regler på området og god forståelse af hvad det kræver, at gennemføre et vellykket projekt.

Vi glæder os til at høre om jeres næste opgave og sidder klar til en uforpligtende sparring på telefon: 70 605 330.

Book et møde

Er I på udkig efter en ny samarbejdspartner, eller vil I drøfte et projekt?

Luk menu