Uvildig miljørådgivning gennem hele processen

Skal I rive en gammel bygning ned for at realisere jeres helt egen boligdrøm? Har i købt en ”riv ned og byg nyt” løsning og fået besked på at lave en miljøscreening inden nedrivning? Skal i energi renovere og skifte termoruder?

Uanset hvilken af disse situationer I befinder jer i, har I som bygherrer pligt til at dokumentere eventuelt indhold af miljøfarlige stoffe, eller udelukke at de findes, i de byggematerialer der ender som byggeaffald. Dette krav gælder for alt arbejde der genererer mindst et ton affald, eller udføres på et areal på 10m2 eller mere.

Og der er meget mere at holde styr på og tage ansvar for i sådan et projekt, for eksempel indhentning af nedrivnings tilladelse, valg af samarbejdspartnere til nedrivning og miljøsanering og anmeldelse af affald.

Dansk Miljøkontrol er et uvildigt alternativ inden for miljørådgivning i en branche, hvor mange andre enten er ejet af virksomheder der tjener penge på de efterfølgende arbejder, som eksempelvis miljøsanering eller nedrivning, eller har forpligtende samarbejdsaftaler med virksomheder der gør.

Hos os har vi kun jeres interesser for øje. Vi er 100% uafhængige og har ingen forpligtelser overfor virksomheder, der udfører det efterfølgende arbejde når vi har screenet bygningen.

Vi har været igennem processerne rigtig mange gange, og deler gerne vores erfaringer og viden med vores kunder – i forlængelse af opgaven med at miljøscreene jeres bygning, så I kan komme i gang med at opføre jeres drømmebolig, hurtigst muligt. Vores branchekendskab gør desuden, at vi har en god forståelse af hvad der rører sig, og hvad prisspændet er på nedrivninger og miljøsaneringer, af de materialer der findes i jeres hus.

Hvis I får brug for sparring i løbet af nedrivningsprojektet, ønsker hjælp og rådgivning for at få et overblik, eller lægge en helhedsplan for processen, sidder vores rådgivere klar til en gratis indledende samtale.

KONTAKT OS I DAG

    Dansk Miljøkontrol ApS
    Baldersbuen 15B, 1.th

    2640 Hedehusene

    Tlf.: 7060 5330
    info@danskmk.dk