Dansk Miljø Kontrol

Gå trygt i gang med nedrivning og renovering

Få familier står i en situation hvor de skal rive et hus ned, eller lave en gennemgribende renovering af deres hjem, flere gange i livet.

Skal I rive en gammel bygning ned for at bygge jeres eget design? Har i købt en ”riv ned og byg nyt” løsning og fået besked på at lave en miljøscreening inden nedrivning? Skal i energirenovere og skifte termoruder?

Uanset hvilken af disse situationer der er jeres, har I som bygherrer pligt til at dokumentere eventuelt indhold af miljøfarlige stoffer, i de byggematerialer der ender som byggeaffald.

Og der er meget mere at holde styr på og tage ansvar for i sådan et projekt, for eksempel indhentning af nedrivnings tilladelse, valg af samarbejdspartnere til nedrivning og miljøsanering og anmeldelse af affald.

Vi har været igennem processerne rigtig mange gange, og deler gerne vores erfaringer og viden med vore kunder – i forlængelse af opgaven med at miljøscreene jeres bygning, så i kan komme i gang med at opføre jeres drømmebolig, hurtigst muligt.

Hvis I får brug for sparring i løbet af nedrivningsprojektet, eller ønsker I uvildig hjælp og rådgivning til at få et overblik, eller lægge en helhedsplan for processen, sidder vores rådgivere klar til en gratis indledende samtale.

Luk menu