Dansk Miljø Kontrol

Få uvildig rådgivning uden sammenblanding af interesser

Skal I rive en gammel bygning ned for at bygge jeres eget design? Har i købt en ”riv ned og byg nyt” løsning og fået besked på at lave en miljøscreening inden nedrivning? Skal i energi renovere og skifte termoruder?

Uanset hvilken af disse situationer I befinder jer i, har I som bygherrer pligt til at dokumentere eventuelt indhold af miljøfarlige stoffer, eller udelukke at de findes, i de byggematerialer der ender som byggeaffald.

Og der er meget mere at holde styr på og tage ansvar for i sådan et projekt, for eksempel indhentning af nedrivnings tilladelse, valg af samarbejdspartnere til nedrivning og miljøsanering og anmeldelse af affald.

Vi har været igennem processerne rigtig mange gange, og deler gerne vores erfaringer og viden med vore kunder – i forlængelse af opgaven med at miljøscreene jeres bygning, så i kan komme i gang med at opføre jeres drømmebolig, hurtigst muligt.

Hvis I får brug for sparring i løbet af nedrivningsprojektet, ønsker hjælp og rådgivning for at få et overblik, eller lægge en helhedsplan for processen, sidder vores rådgivere klar til en gratis indledende samtale.

Dansk Miljøkontrol er 100% uafhængig og tjener hverken penge på sanering eller nedrivning. I kan derfor regne med at modtage rådgivning, der ikke tjener andre interesser end jeres.

Forstå miljøscreening på 4 minutter

Luk menu